Ontmoet Ludien Bos

Mijn naam is Ludien Bos en voor meer dan 30 jaar bestaat mijn mediumschap uit helderziendheid, helderwetendheid en het contact kunnen maken met overledenen.

Geboren in Zaanstad, bezit ik nog steeds de nuchtere mentaliteit en dit uit zich in mijn werk. In mijn tienerjaren heb ik enkele jaren in de USA gewoond. Deze ervaring heeft mij geleerd dat wij als mens letterlijk en figuurlijk grenzen kunnen verleggen, en dat niets onmogelijk is. Ik ben getrouwd geweest, heb een prachtige dochter en woon weer in de Zaanstreek.

Door alle ervaringen in mijn leven, de vriendschappen, het ondersteunen van vele cliënten, waaronder cliënten met een lichamelijke en geestelijke beperking, maar ook het verliezen van mensen, maakt dat ik met behulp van energie uit de kosmos en mijn begeleiders informatie tot mij krijg.

De consulten zijn elk uniek en leiden altijd tot resultaat. De informatie kan middels een gesprek naar voren komen, maar ik heb ook vele cliënten begeleid waarbij een gesprek niet mogelijkheid was en er toch informatie doorkomt. Door mijn dyslexie ben ik zeer visueel ingesteld, krijg ik beelden tot mij beschikking en zijn mijn reuk- en gehoorzintuig sterk ontwikkeld.

In de afgelopen jaren heb ik vele cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder:
  • Bach Remedies
  • Living Light Remedies
  • Werken met Emoties/Neuro-Emotionele Integratie (NEI®) van Roy Martina
  • Healing Arts
  • Diverse cursussen in voedingssupplementen van o.a. Orthica en Nutrimin
In het werk wat ik mag doen hier op aarde, gaat het mij om kwaliteit van leven te verhogen. Dit zit in de kleine dingen van het leven. Deze te waarderen en te koesteren. "Doen waar je blij van wordt" is één van mijn motto's.

Het bijdrage aan de ontwikkeling van het potentieel dat in ieder mens zit, is dankbaar werk, wat ik na alle jaren nog steeds met heel veel plezier mag doen.

Neem gerust contact op voor meer informatie of het inplannen van een consult.

Hartelijke groet,

Ludien

30

jaar ervaring

700

tevreden cliënten

20

Cursussen & Opleidingen

Wat ik doe....

MEDIUM - PARANORMALE ONDERSTEUNING

Tijdens een consult verkennen we uw hulpvraag en ontvang ik informatie van mijn begeleiders waarbij ik direct intuïtief symboolkaarten neerleg om uw de antwoorden te geven. De informatie die ik doorkrijg leg ik uit in heldere en duidelijke woorden.

SPIRITUELE BEGELEIDING

Wanneer u sterk de behoefte heeft aan contact met een dierbare, kan ik kijken of afstemming met deze persoon mogelijk is. Ook gebruik ik de spirituele begeleiding in combinatie met al mijn andere vaardigheden. 

ALTERNATIEVE GENEESWIJZE

De reguliere geneeskunde speelt een belangrijke rol in onze samenleving alsmede de alternatieve geneeswijze. Het zijn twee verschillende manieren van genezen die elkaar juist heel goed kunnen aanvullen. Wij kunnen samen kijken welke ondersteuning u kunt gebruiken ter bevordering van uw gezondheid.

Lees de ervaringen

Dit zeggen cliënten over mij..